Annuleren

Doordat Spooktocht Leiden valt onder “vrijetijdsbesteding met een tijdframe” (specifieke datum en tijd), komt het wettelijke herroepingsrecht (bedenktijd) te vervallen. Dit betekend dat uw reeds gekochte tickets, net als die van bijvoorbeeld concerten, theaters en festivals, niet zijn te annuleren en/of om te boeken bij de organisator van het evenement. Meer informatie kunt u hierover vinden op de website van de Consumentenbond.

Wat kunt u doen?

1 – Overwegen om toch te komen. Dit vinden wij het leukste en de beste optie.

2 – Als u niet kunt komen door ziekte en/of overmacht, dan kunt u uw ticket(s) vergoed krijgen via uw annuleringsverzekering (als u deze bij uw verzekeraar heeft afgesloten).

3 – Uw tickets te koop aanbieden via uw social media kanalen. Hier kunnen personen tussen zitten die uw tickets misschien willen overnemen. Tevens zijn er websites en apps die deze service kunnen ondersteunen.

4 – Uw tickets aanbieden/weggeven aan familie, bekenden of vrienden die die tour op die datum en tijd wel kunnen bijwonen. Wij vinden het zonde als deze tickets niet worden gebruikt terwijl er wel voor is betaald.

Annulering door Spooktocht Leiden

Indien een tocht vanuit Spooktocht Leiden wordt geannuleerd, dan krijgt u vooraf een door ons verstuurd bericht via uw e-mail en mobiele telefoon. Het volledige bedrag van uw tickets zal dan door ons worden geretourneerd. Onder welke voorwaarden Spooktocht Leiden een tour annuleert vindt u bij onze tour-update.